Slideshow Items

 • hero

  NOVA GENERACIJA ELEKTROMOTORNIH INVALIDSKIH KOLICA

  Nije bitno jeste li stari, mladi, jaki ili slabi. Uz Eloflex dobivate veću slobodu kod kuće i na putovanju bez oslanjanja na druge.

  Pogledajte sve proizvode

PROIZVODI ZA SVE PRILIKE

Eloflex su elektromotorna invalidska kolica dostupna u modelima za sve vrste ljudi. Bez obzira na vašu starosnu dob ili fizičko stanje, Eloflex nudi dodatnu slobodu kod kuće i u pokretu, te otklanja potrebu za vanjskom pomoći. Njegov lagani dizajn olakšava pakovanje i unos u automobil. Konačno, nikada se više nećete morati oslanjati na Paratransit ili Disability Transit.

NEZAVISNA SLOBODA

Lako je razumjeti kako Eloflex rješenje ima pozitivan utjecaj na svakodnevni život toliko ljudi. Prije svega, nudi sklopivo, lagano električno rješenje koje je savršeno za prijevoz u automobilu i na putovanju. Što je još važnije, nudi novi nivo mobilnosti koji nije bio dostupan zbog nesklopive prirode tradicionalnih elektromotornih invalidskih kolica, koja često teže između 80 i 150 kg.

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i visokom nivou udobnosti vožnje, nema gotovo nikakvih ograničenja na vašim putovanjima.  Možete se voziti kroz park ili se uputiti u grad i prošetati kroz užurbane prodavnice, kafiće i restorane.

Zahvaljujući modernim baterijama odobrenim za let, svoj Eloflex možete prijaviti i za vožnju avionom.

KOMPAKTNA & SVESTRANA

Tradicionalna elektromotorna invalidska kolica obično su velika, glomazna i teža od 100 kg. Zbog toga ih je lako spakovati u automobil za kratka putovanja, a da ne spominjemo dizanje. Kod kuće zauzimaju previše prostora i prilično su nezgrapna za vožnju. Ali to ne mora biti tako. Njihov Eloflex predstavlja potpuno moderan pristup elektromotornim invalidskim kolicima, izrađenim od aluminijuma ili karbonskih vlakana. Lako se sklapaju uz pomoć jednostavne ručke, smanjujući prostor koji zauzimaju i iskorištavajući prednost svoje izuzetno male težine za jednostavno unošenje u automobil.

Zbog svojih kompaktnih dimenzija, pogona na zadnje točkove i iste konstrukcije sjedišta kao kod ručnih invalidskih kolica, Eloflex vam nudi usporedive performanse. Mali radijus okretanja i visoka preciznost omogućavaju vam da s lakoćom uđete u uske prostore i prođete kroz uska vrata. Eloflex predstavlja novu generaciju elektromotornih invalidskih kolica, s laganim okvirom i širinom od samo 60 cm.

Pogledajte naše modele

AKTIVNI KORISNICI

Eloflex je idealan dodatak za svakoga ko koristi ručna invalidska kolica, a želi lagana, fleksibilna elektromotorna invalidska kolica koja mogu nositi u automobilu ili na putovanju. Sa svojom visokom udobnošću u vožnji, laganom konstrukcijom i prilagodljivim kompaktnim dizajnom, nudi iste mogućnosti kao i ručna invalidska kolica.

Tajna je u tome što elektromotorna invalidska kolica Eloflex teže 80% manje od standardnih elektromotornih invalidskih kolica. Osim toga, sklapaju se jednostavnom ručkom i sklopivim pokretom.

KORISNICI SLABOG ZDRAVLJA

Možda imate neuromuskularnu bolest koja otežava kotrljanje vaših ručnih invalidskih kolica na velike udaljenosti. Ili je možda u pitanju neko drugo medicinsko stanje. Bez obzira na situaciju, Eloflex vam pomaže da povratite svoju slobodu. Za nekoliko sekundi možete izaći na proljetno sunce, udahnuti svježi zrak i nastaviti živjeti aktivan život bez oslanjanja na bilo koga da vas gura. U isto vrijeme zadržavate fleksibilnost da imate potpuni pristup kafićima, restoranima, prodavnicama i toaletima.

STARIJI KORISNICI

Za starije osobe, Eloflex su idealna elektromotorna invalidska kolica za odlazak u park u slobodno vrijeme. Upravljačka ručica se može nalaziti s desne ili lijeve strane naslona za ruku, u zavisnosti od toga koju ruku obično koristite. Alternativno, može se postaviti i na naslon za leđa* i stoga njime može lako upravljati saputnik koji hoda uz njega.

Eloflex je dostupan u različitim veličinama i odgovara svim tipovima korisnika. Svi cijene visoku udobnost sjedišta, udoban oslonac za stopala i mogućnost sklopivih naslona za ruke i oslonca za stopala.

SKLOPIVA & PRENOSIVA

Eloflexov pametan dizajn omogućava brzo sklapanje poput dječjih kolica i sklapa se do veličine običnog kovčega u nekoliko sekundi. Sa svojim laganim dizajnom, lako ih je podići u automobil, spremiti u ormar ili prijaviti na let. Osim toga, mogu se zarolati u sklopljen položaj, što ih čini vrlo praktičnim za premještanje. Mala težina i kompaktni format olakšavaju unos u vaš automobil i nošenje na putovanja.

ELEKTROMOTORNA INVALIDSKA KOLICA U VAŠEM AUTOMOBILU

Mogućnost da svoja elektromotorna invalidska kolica ponesete sa sobom u svoj automobil neopisiv je osjećaj slobode. Eloflex umnogome olakšava nošenje elektromotornih invalidskih kolica u vikendicu, na putovanje ili odmor. Zaboravite na rampe ili posebna podešavanja. 

Eloflex stane u sve tipove automobila. Sada možete putovati sa prijateljima, uzeti taksi ili unajmiti automobil bez brige o gnjavaži vaših elektromotornih invalidskih kolica. Mala težina olakšava unos u vaš automobil.

NA PUTU

Kada se sklopi, vaš Eloflex je kompaktan poput standardnog kovčega. Većina modela teži nešto manje od 30 kg, što znači da ih je lako ponijeti sa sobom na putovanje. 

Bilo da planirate putovati automobilom, prijaviti se na let, uzeti taksi ili ići autobusom s prijateljima, vaš Eloflex može vas lako pratiti. Kad stignete na svoje odredište, možete u potpunosti uživati ​​u slobodi koju nudi.

NAŠI NAJPRODAVANIJI PROIZVODI

NAŠI NAJPRODAVANIJI PROIZVODI

Slideshow Items

 • ELOFLEX F

  Eloflex F su najtraženija elektromotorna invalidska kolica na tržištu. Sa jedinstvenim funkcijama kao što su sklopivo...

  27 kg

  30 km

  Pročitajte više

  ELOFLEX F

  Eloflex F su najtraženija elektromotorna invalidska kolica na tržištu. Sa jedinstvenim funkcijama...

  27 kg

  30 km

 • ELOFLEX D2

  Eloflex D2 su inovativna sklopiva elektromotorna invalidska kolica koja imaju isti elegantan dizajn kao naša druga el...

  ELOFLEX D2

  Eloflex D2 su inovativna sklopiva elektromotorna invalidska kolica koja imaju isti elegantan diza...

 • ELOFLEX P

  Eloflex P ima integriranu funkciju električnog nagiba u sjedalo, što olakšava ulazak i izlazak iz stolice. Ovaj model...

  30 kg

  30 km

  Pročitajte više

  ELOFLEX P

  Eloflex P ima integriranu funkciju električnog nagiba u sjedalo, što olakšava ulazak i izlazak iz...

  30 kg

  30 km

 • ELOFLEX C

  Eloflex C ponosno nosi titulu najlakših sklopivih elektromotornih invalidskih kolica na tržištu. Zahvaljujući okviru...

  16 kg

  15 km

  Pročitajte više

  ELOFLEX C

  Eloflex C ponosno nosi titulu najlakših sklopivih elektromotornih invalidskih kolica na tržištu....

  16 kg

  15 km

 • ELOFLEX Z

  Eloflex Z se smatra najekskluzivnijim sklopivim elektromotornim invalidskim kolicima na tržištu, kako u našem asortim...

  23 kg

  30 km

  Pročitajte više

  ELOFLEX Z

  Eloflex Z se smatra najekskluzivnijim sklopivim elektromotornim invalidskim kolicima na tržištu,...

  23 kg

  30 km

 • ELOFLEX S1

  Svaka osoba zaslužuje slobodu da vodi aktivan život, bez nepotrebnih ograničenja u svakodnevnom životu ili na odmoru....

  37,5 kg

  30 km

  Pročitajte više

  ELOFLEX S1

  Svaka osoba zaslužuje slobodu da vodi aktivan život, bez nepotrebnih ograničenja u svakodnevnom ž...

  37,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX L

  Eloflex L su kompaktna, jednostavna elektromotorna invalidska kolica za osobe u pokretu „kojima sve odgovara“. Mogu s...

  25,5 kg

  30 km

  Pročitajte više

  ELOFLEX L

  Eloflex L su kompaktna, jednostavna elektromotorna invalidska kolica za osobe u pokretu „kojima s...

  25,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX X

  Eloflex X je jedinstven dizajn posebno skrojen za naše starije korisnike. To su najpopularnija elektromotorna invalid...

  25 kg

  25 km

  Pročitajte više

  ELOFLEX X

  Eloflex X je jedinstven dizajn posebno skrojen za naše starije korisnike. To su najpopularnija el...

  25 kg

  25 km

 • ELOFLEX H

  Učinili smo nemoguće s modelom Eloflex H - to su snažna elektromotorna invalidska kolica dizajnirana posebno za naše...

  42,5 kg

  40 km

  Pročitajte više

  ELOFLEX H

  Učinili smo nemoguće s modelom Eloflex H - to su snažna elektromotorna invalidska kolica dizajnir...

  42,5 kg

  40 km

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

 • Da, Eloflex elektromotorna invalidska kolica ispunjavaju sve zahtjeve Međunarodnog udruženja zračnih prijevoznika (IATA) za putovanja zrakom. Pripremite se za svoje putovanje čitajući detaljne informacije koje imamo u našem odjeljku „Savjeti & trikovi”. Ovdje ćete pronaći sve što trebate znati o procedurama, propisima i malo naših ličnih iskustava s putovanja kako bi putovanje učinili prijatnim iskustvom. Kliknite ovdje da saznate kako ponijeti svoj Eloflex na let.

 • Postoji mnogo načina da se Eloflex unese u automobil. Naveli smo četiri najčešća pristupa u našem odjeljku „Savjeti & trikovi”. Za stručna uputstva o unošenju kliknite ovdje.

 • Sva elektromotorna invalidska kolica Eloflex dolaze sa dvogodišnjom garancijom. Imajte na umu da se ova garancija odnosi samo na originalnog kupca.

 • Dobijamo mnogo pitanja o punjenju Eloflexa. Da bismo vam pomogli u ovoj oblasti, pogledajte naš odjeljak „Savjeti & trikovi” koji pokriva najbolje prakse punjenja. Pročitajte više

 • Kada je potpuno napunjen, Eloflex ima domet vožnje od najmanje 30 kilometara ili približno 5 sati neprekidne vožnje.

  Na vrlo niskim temperaturama (ispod nule), normalna udaljenost vožnje može biti malo smanjena.

Još pitanja