Slideshow Items

 • hero

  EASE BY ELOFLEX

  Vrhunski jastuci za sjedišta za invalidska kolica proizvedeni u Švedskoj za udobno cjelodnevno korištenje

EASE POBOLJŠAVA VAŠE ISKUSTVO ELOFLEX

Ease by Eloflex nudi niz ergonomskih jastuka proizvedenih u Švedskoj, dizajniranih za optimiziranje vašeg korisničkog iskustva sa Eloflexom. Svaki Ease proizvod je fokusiran i na udobnost potrebnu za duža razdoblja sjedenja i na izdržljivost potrebnu za dugotrajnu svakodnevnu upotrebu.

Ease je prilagođen ljudima poput vas koji vole svoj Eloflex i koriste ga satima. Uz različite stilove jastuka koje možete izabrati, lako možete da zamijenite jastuke kako biste dobili najbolju potporu za vrat i leđa za kuhinjskim stolom, ispred TV-a, u automobilu ili u ručnim invalidskim kolicima.

UNAPRIJEDITE ŽIVOT LIJEPIM I BEZBOLNIM SJEDENJEM

Naš cilj je povećati vašu udobnost. To je suština koju nudi Ease – ergonomsko rješenje za aktivne korisnike koji često provode puno vremena sjedeći i žele poboljšati svoje blagostanje tijekom putovanja i dnevnih aktivnosti. 

Svaki proizvod Ease je dizajniran za poboljšanje vaše udobnosti - ključni faktor koji vam omogućava da u potpunosti uživate u slobodi koju pruža Eloflex.

UDOBNOST – ZA SVAKU PRILIKU

Za osobe sa ograničenom pokretljivošću dugotrajno sjedenje je često dio svakodnevnog života. Vrhunski jastuk za sjedenje sa izuzetnom udobnošću je ključan poput par dobrih cipela za one koji puno hodaju.

Ease by Eloflex nudi vrhunsku ergonomsku udobnost sjedenja podesnu za svaku priliku u vašim invalidskim kolicima, bilo kod kuće ili u pokretu. Doživite razliku!

KVALITET RUČNE IZRADE IZ ŠVEDSKE

Jastuci za sjedenje u našem asortimanu Ease by Eloflex pažljivo su ručno izrađeni u Träslövslägeu, slikovitom ribarskom mjestu na zapadnoj obali Švedske u opštini Halland. Proizvedeni isključivo za Eloflex, ovi jastuci su pažljivo pregledani i pakovani u našoj fabrici blizu Varberga prije nego što su isporučeni Eloflexu za distribuciju cijenjenim kupcima poput vas.

PREVENCIJA I UBLAŽAVANJE NELAGODA

Dugo sjedenje ponekad može uzrokovati nelagodu u leđima i stražnjici, iritaciju kože, grčeve ili, u najgorem slučaju, dekubituse i čireve.

Ergonomski jastuci za sjedište u našoj Ease ponudi pomažu u izbjegavanju nepotrebne nelagode i spriječavaju dekubituse. Takođe ublažavaju bol i olakšavaju postojeću nelagodu.

Pronađite svoj Ease

Slideshow Items

 • VRHUNSKI JASTUK - EASE ONE

  Ease One je mekan i izuzetno udoban vrhunski jastuk dizajniran za osobe koje dugo vremena provode...

 • VRHUNSKI JASTUK - EASE WEDGE

  Ease Wedge je jastuk u obliku klina za sjedenje koji je podignut s prednje strane. ​ Posebno je d...

 • JEDNOSTAVNA LUMBALNA POTPORA

  Ease lumbalna potpora je izrađena od čvrste i izdržljive viskoelastične „memorijske” pjene. Za ra...

 • JASTUK ZA NASLON ZA RUKE EASE

  Jastuk za naslon za ruke Ease je mekana navlaka za naslon za ruke dizajnirana za vaš Eloflex. Pod...

 • PODSTAVA NASLONA ZA LEĐA EASE

  Podstava naslona za leđa Ease je mekana pjenasta navlaka dizajnirana za naslon za leđa vašeg Elof...

 • NAVLAKA ZA INKONTINENCIJU EASE

  Suočavanje s inkontinencijom u invalidskim kolicima ne bi trebalo biti stresno ni komplikovano. N...

NAŠI TRGOVCI – OVDJE MOŽETE DA KUPITE EASE!

Ease by Eloflex je dostupan gdje god se prodaju naša sklopiva elektromotorna invalidska kolica. Kliknite ovdje za kompletan spisak ovlaštenih trgovaca ili nas kontaktirajte za više informacija.